Questie Consult

Het kortste loopbaan­traject dat er is!

Kort. Concreet. En met verrassend veel diepgang

Het Questie Consult bestaat uit drie contactmomenten:

  • een telefonische kennismaking
  • een interview 
  • een terugkoppelingsgesprek

Kort? Ja. Fijn hè? En beslist niet minder grondig. Het Questie Consult is geïnspireerd op een beproefde Amerikaanse methodiek, die gebruik maakt van jouw spontaniteit en vertelkracht. Welke dat is, vertellen we je nog niet. Na afloop mag je ons er alles over vragen.

Openhartigheid helpt

Bij de start van het interview formuleer je met je coach jouw specifieke loopbaanvraag. Daarna beantwoord je onze vragen, die persoonlijk en soms verrassend zijn. Spontaniteit is belangrijk, dus voorbereiden is niet nodig. Je coach vraagt door, om je antwoorden te verhelderen en verdiepen. Het helpt als je veel vertelt over jezelf, maar natuurlijk bepaal je zelf je grenzen.

Concreet advies

In het terugkoppelingsgesprek (binnen twee weken) destilleert je coach het antwoord op jouw loopbaanvraag uit je levensverhaal. Je ontdekt hoe veelbetekenend je antwoorden waren en zult er versteld van staan hoe je ze kunt toepassen op je carrière. Samen bespreken jullie deze nieuwe inzichten én de mogelijkheden die je hebt voor een volgende stap in jouw loopbaan. Misschien is een specifieke functie of opleiding jou op het lijf geschreven, of past het zelfstandig ondernemerschap bij jou. Misschien ben je een geboren leider en is de tijd rijp voor een managementrol. Na het Questie Consult weet je waar jouw toekomst ligt.

En dan...?

Als je weet waarvoor je staat in je werk ga je met zelfvertrouwen het gesprek aan met je leidinggevende over de toekomst. Dat zal je werkgever waarderen, want je neemt dan zelf de regie over je loopbaan. Juist in een veranderende organisatie komt dat goed van pas. Het versterkt tenslotte je duurzame inzetbaarheid.

Questie Story

Je ontvangt een persoonlijk aandenken, dat je herinnert aan je nieuwe inzichten en doelen. Eén blik op jouw Questie Story en je weet weer wat belangrijk voor je is.

De kosten

Een Questie Consult kost € 525,- (exclusief BTW).

Gun jezelf het Questie Consult. Je krijgt meer dan een antwoord.

Meld je nu aan!