Questie Consult

Het kortste loopbaan­traject dat er is!

Je levensverhaal vertelt meer over je loopbaan dan je denkt

Het Questie Consult is er voor iedereen die bewust in het leven staat. Voor mensen die iets willen dóen met die sluimerende behoefte aan vernieuwing, als ze denken aan hun werk. Mensen die voelen dat het tijd is voor iets anders, die zoeken naar inspiratie of op een kruispunt in hun carrière staan.

Je eigen keuzes maken

In een tijd waarin een vaste baan niet langer vanzelfsprekend is en er steeds meer flexibiliteit van je wordt verwacht, ben jijzelf je enige houvast. Als je weet waar je voor staat, kun je je eigen keuzes maken. Ook in tijden van crisis! Het Questie Consult helpt je het heft in eigen hand te nemen.

Ervaren coach

Het Questie Consult verschaft je in drie stappen inzicht en inspiratie. Door spontaan te reageren op vragen van een ervaren loopbaancoach, ontwikkel je een verrassend nieuw perspectief op je loopbaan.

Levensverhaal

Je levensverhaal staat centraal in het Questie Consult, dat vertelt namelijk heel veel over thema’s die een rol spelen in jouw leven. Verleden, heden en toekomst wisselen elkaar op een speelse manier af. Je ontdekt wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven en waar je hart ligt in je werk. Zeker weten dat je vol frisse ideeën en goede moed de deur uit gaat.

Meld je nu aan!